For virksomheder og organisationer

Walk & Talk konceptet bag Folkevandringen er en oplagt metode til et arrangement for jer, der gerne vil gå forrest i at gå fremtiden i møde på nye måder.

At skabe dialog, fordybelse og bringe folk tættere på hinanden kan være svært, når vi bliver i de traditionelle rammer - og vænner os til at se verden og tale med de samme personer på de samme faste måder.

Walk & Talk konceptet flytter samtalen ud i naturen, hvor I får lejlighed til at have fornyende samtaler, mens I bevæger jer fysisk gennem vandring.

Walk & Talk konceptet kan konkret bidrage til at understøtte f.eks.: 

Ledelse og samskabelse - evnen til at lytte er vigtig for ledelse og samskabelse. Hverdagen byder på mange anledninger til at praktisere dette, men daglig drift og pres udfordrer ofte lysten til at træne sin lytte muskel. Folkevandringen er en oplagt anledning til at sætte fokus på at lytte til hinanden, og træne evnene til at lytte dybere og bredere.

Tilld, trivsel og arbejdsglæde - samværet med kolleger og samarbejdspartnere i nye rammer på Folkevandringen er én ny unik måde at skabe grobund for dybere forståelse af og en større trivsel, tillid og arbejdsglæde. 

Sundhed og stress - vi ved at bevægelse, natur og meningsfulde samtaler bidrager til sundheden og mindsker stress. Men gør vi noget ved det? Folkevandringen gør mental og fysisk sundhed konkret og understøtter den gode vilje med aktiv handling.

Bæredygtig fornyelse og social ansvarlighed - Formålet med Folkevandringen, som metode og som event er, at nære en bæredygtig fornyelse hos den enkelte person, organisation og i samfundet som sådan. Jeres brug af metoden eller deltagelse i åben Folkevandringen er et aktivt bidrag til at støtte dette formål.

En skræddersyet Walk & Talk event til jer

Med forskellige Walk & Talk-pakker rettet mod organisationer, har I mulighed for at få skræddersyet en Walk & Talk til det, som optager jer - og/eller lade Walk & Talk være en del af jeres Folkemøde program, HR tiltag, CSR-politik eller sundhedstiltag.  

 

Ja, tak! Lad mig høre om hvordan vi kan bruge Walk & Talk konceptet!