FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan man deltage?  

Man kan deltage som enkeltperson, eller som hold af 4 personer - eller få sin helt egen Folkevandring i sin kommune el. organisation.

Et hold består af 4 personer f.eks.:

• medarbejdere fra samme organisation.

• venner/veninder. 

• personer fra erfa- eller projekt-gruppe, der går på tværs af organisationer/sektorer.

• kunder, leverandører eller personer I det danske samfund, som I gerne vil donere muligheden for at være med.

Hvis du deltager som enkeltperson, sørger vi umiddelbart før start for at du kommer med på et hold.

Nogle finder selv personer til deres hold ved at skrive ud på Facebook - enten ens egen eller på Folkevandringens Facebook gruppe.

Hvis I vil sende personer fra din organisation ud at gå på hold med personer fra en anden/andre organisationer, så hjælper vi gerne.

Kontakt os - se kontaktsiden.


Hvordan foregår turen? 

Folkevandringen starter med at man finder sit hold. Enten dem man har tilmeldt sig sammen med eller ved at møde op i den del af startområdet, hvor man bliver matchet med 3 andre til et hold på 4 personer. 

Ved startstedet udleveres også Folkevandringens Walk & Talk kit med 4 rum med såkaldte ‘talestave’, som man åbner undervejs på vandringen. ‘Talestavene’ har påtrykt et spørgsmål og fungerer på den måde at den skal rotere mellem personerne på holdet, og den som har staven taler - de andre lytter.

Alle hold går afsted kort forskudt som enkelthold af 4 personer og undervejs deles ens hold op i mindre enheder, så man både går 2 og 2, og et enkelt sted går alene. Alt dette guides ved start og undervejs på turen.


Får man et kort, eller er der en guide? 

Ruten er markeret med orange sten. 

Der er placeret frivillige officials undervejs.


Er der mange hold der går samme rute?

Ja, alle hold går samme rute. Det er en del af oplevelsen at man på samme tid går på den samme strækning med de samme spørgsmål. Ved start sendes hver hold dog afsted med et kort mellemrum, så man ikke snakker i munden på hinanden.


Hvor og hvornår foregår det? 

Folkevandringerne foregår altid i naturskønne omgivelser - se det aktuelle startsted for din vandring på Folkevandringens Facebook side.

Selve Walk & Talk-delen tager ca. 2 timer og ved ankomst tilbage til startområdet serveres der - hvis det står beskrevet ved den pågældende event - god og nærende Folkevandrings-suppe og der vil være mulighed for at købe drikkevarer - øl, kaffe, vin etc.

Kommende Folkevandringer annonceres på Facebook siden og i lokale medier. 


Hvad koster det at være med?

Se de aktuelle priser her - vi arbejder pt. på at gøre Folkevandringerne gratis for privatpersoner/borgere. 


 

Hvordan kommer jeg/ vi med på Folkevandringen?


tilmeldingsiden kan du tilmelde dig som enkeltperson eller som hold, og modtager herefter en bekræftelse pr. mail.


Kan organisationer trække omkostninger fra - og bliver medarbejdere i givet fald skattepligtige?

Organisationer kan trække omkostningerne til sin deltagelse fra - se afgørelse fra SKAT af 25 jan 2011.

Medarbejdere bliver i givet fald IKKE skattepligtige - se afgørelse fra SKAT af 25 jan 2011.


Hvordan foregår det med billetter / ordrebekræftelse?

Det betalte leveres som elektroniske billetter (i form af din ordrebekræftelse) - til den e-mail du indtaster i forbindelse med dit køb. Vær opmærksom på at du selv skal printe din ordrebekræftigelse, og medbringe den til arrangementet. Der vil blive sendt en kvittering til din e-mail umiddelbart efter dit køb. Hvis du ikke kan finde billetten (ordrebekræfelsen) i din indbakke anbefaler vi, at du leder i din spam-mappe. Har du ikke modtaget din ordrebekræftelse (billet) en time efter dit køb kan du henvende dig på support@folkevandringen.dk 


 

Hvordan inviterer jeg andre med?

Mange finder personerne til deres hold ved at skrive ud på Facebook - enten ens egen eller på Folkevandringens Facebook gruppe. Hvis du vil invitere pr. email kan du f.eks. linke til hjemmesiden www.folkevandringen.dk.


 

Kan man deltage med kørestol?

JA! - kontakt os, hvis I har spørgsmål om, hvordan du kan være med.


Kan vi betale pr. faktura?

Faktura er kun muligt ved tilmelding af flere hold. Det gør det nemmest (for os) er, hvis I vælger betaling med betalingskort - så gør gerne det. Har I ikke denne mulighed kan man ved tilmelding af flere hold modtage en faktura eller EAN-faktura (kun offentlige virksomheder).


Er du nysgerrig på Folkevandringen og økonomi? - så se vores særlige FAQ om økonomi her. 


 

Log ind og adgangskode

Du finder info mht. log ind og adgangskode her.